Fehércsokoládés brownie golyók recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 szelet brownie
- 2 evőkanál mascarpone
Bevonat:
- 10 dkg fehércsokoládé
- 3 dkg kókuszzsír
Elkészítése:
A browniet morzsoljuk össze és dolgozzuk el a mascarponéval.
Tegyük hűtőszekrénybe 1-2 órára, majd formázzunk belőle diónyi golyókat.
Vízgőz felett olvasszuk meg a csokoládét a kókuszzsírral és ebbe mártogassuk a golyókat. Mindegyikbe szúrjunk egy fogvájót és így mártogassuk meg az olvasztott csokoládéban, majd egyenként szúrjuk őket egy darab polifoamba vagy szivacsba, így nem ragad a csokoládé a papírhoz szilárdulás közben.
Tegyük hideg helyre vagy a hűtőbe, amíg kicsit megszilárdul a csokoládé, majd újra végezzük el a mártogatós folyamatot. Ezután megint tegyük a hűtőbe egy-két órára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









