Diós-vaníliás kifli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 38 dkg finomliszt
- 1 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg porcukor
- csipet só
- 15 dkg darált dió
- 20 dkg puha margarin
A szóráshoz:
- 10 dkg porcukor
- 2-3 csomag vaníliás cukor
Elkészítése:
A hozzávalókból összegyúrjuk a tésztát, majd egy órát pihentetjük hűtőben.
Utána a tésztát 8 egyforma részre vágjuk. A részeket egyenként kb 30 cm-es rudakká sodorjuk a kezünkkel, majd kis darabokra vágjuk és kifli alakúra formázzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a kifliket és 180 fokon 8-10 percig sütjük. Ne égjen meg!
Forrón, vaníliás porcukorba forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »