Diétás őszibarack kocka recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A kukoricadarát egy nagy edénybe tesszük, majd felöntjük a forró vízzel, hozzáadjuk a csokit apróra tördelve és alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk az olajat is a cukrot ízlés szerint, majd lefedve kb 1 órát pihentetjük. Megvárjuk, amíg a dara felszívja a folyadékot és megdagadjon.
Az 1 óra letelte után hozzáadjuk a sütőport, a tojássárgákat és a sütőport, majd alaposan elkeverjük.
A fehérjéket kemény habbá felverjük és azt is a masszába forgatjuk.
Egy 20*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát egyenletesen belesimítjuk, majd a tetejét sűrűn kitesszük felezett barackkal.
180 fokon tűpróbáig sütjük.
Ha kihűlt felszeleteljük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Tipp:
Más gyümölccsel is elkészíthető. Az édesítő helyett használhatunk pl nyírfa cukrot is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »