Diétás őszibarack kocka recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A kukoricadarát egy nagy edénybe tesszük, majd felöntjük a forró vízzel, hozzáadjuk a csokit apróra tördelve és alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk az olajat is a cukrot ízlés szerint, majd lefedve kb 1 órát pihentetjük. Megvárjuk, amíg a dara felszívja a folyadékot és megdagadjon.
Az 1 óra letelte után hozzáadjuk a sütőport, a tojássárgákat és a sütőport, majd alaposan elkeverjük.
A fehérjéket kemény habbá felverjük és azt is a masszába forgatjuk.
Egy 20*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát egyenletesen belesimítjuk, majd a tetejét sűrűn kitesszük felezett barackkal.
180 fokon tűpróbáig sütjük.
Ha kihűlt felszeleteljük. Porcukorral megszórva tálaljuk.
Tipp:
Más gyümölccsel is elkészíthető. Az édesítő helyett használhatunk pl nyírfa cukrot is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









