Cseresznyés pite recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 300 g finomliszt
- csipet só
- 1 csomag sütőpor
- 150 g kristálycukor
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 csomag vaníliás cukor
- 100 ml étolaj
- 400 ml tej
- 500 g magozott cseresznye vagy más gyümölcs
- porcukor tetejére
Elkészítése:
A liszthez hozzáadunk egy csipet sót, a kristálycukrot és a sütőport, majd jól összekeverjük.
A tojásokat a vaníliás cukrokat, az étolajat és a tejet jól elkeverjük. Ezután hozzáöntjük a lisztes keverékhez és csomómentesre keverjük.
Egy sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe szórjuk a kimagozott cseresznyét. Ráöntjük a tésztát és előmelegített sütőben, 150 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Felszeleteljük és porcukorral megszórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.