Cseresznyés pite recept

Hozzávalók:
- 300 g finomliszt
- csipet só
- 1 csomag sütőpor
- 150 g kristálycukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 csomag vaníliás cukor
- 100 ml étolaj
- 400 ml tej
- 500 g magozott cseresznye vagy más gyümölcs
- porcukor tetejére
Elkészítése:
A liszthez hozzáadunk egy csipet sót, a kristálycukrot és a sütőport, majd jól összekeverjük.
A tojásokat a vaníliás cukrokat, az étolajat és a tejet jól elkeverjük. Ezután hozzáöntjük a lisztes keverékhez és csomómentesre keverjük.
Egy sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe szórjuk a kimagozott cseresznyét. Ráöntjük a tésztát és előmelegített sütőben, 150 fokon 40 perc alatt készre sütjük.
Felszeleteljük és porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »