Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cseresznyés pite recept

Cseresznyés pite
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 300 g finomliszt
    • csipet só
    • 1 csomag sütőpor
    • 150 g kristálycukor
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 csomag vaníliás cukor
    • 100 ml étolaj
    • 400 ml tej
    • 500 g magozott cseresznye vagy más gyümölcs
    • porcukor tetejére

    Elkészítése:

    A liszthez hozzáadunk egy csipet sót, a kristálycukrot és a sütőport, majd jól összekeverjük.

    A tojásokat a vaníliás cukrokat, az étolajat és a tejet jól elkeverjük. Ezután hozzáöntjük a lisztes keverékhez és csomómentesre keverjük.

    Egy sütőpapírral bélelt, közepes méretű tepsibe szórjuk a kimagozott cseresznyét. Ráöntjük a tésztát és előmelegített sütőben, 150 fokon 40 perc alatt készre sütjük.

    Felszeleteljük és porcukorral megszórjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá