Barackos kevert sütemény recept

Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg cukor
- 1 dl olvasztott vaj
- 3 dl tej
- 35 dkg finomliszt
- 1 cs sütőpor
- 3 evőkanál sárgabarack lekvár
- 7 db őszibarack hámozva és darabokra vágva
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral, lekvárral, vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és sütőporral elkevert lisztet is beledolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, a barack darabokkal megszórjuk és 180 fokon megsütjük kb 30-35 perc alatt. Tűpróbát gégezzünk!
Ha kihűlt szeletelve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »