Barackos kevert sütemény recept

Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg cukor
- 1 dl olvasztott vaj
- 3 dl tej
- 35 dkg finomliszt
- 1 cs sütőpor
- 3 evőkanál sárgabarack lekvár
- 7 db őszibarack hámozva és darabokra vágva
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral, lekvárral, vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejet és sütőporral elkevert lisztet is beledolgozzuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, a barack darabokkal megszórjuk és 180 fokon megsütjük kb 30-35 perc alatt. Tűpróbát gégezzünk!
Ha kihűlt szeletelve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »