Hullámos krémes recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tészta:
- 3 dl víz
- 16 dkg zsír
- 26 dkg liszt
- 8 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krém:
- 1 l. tej
- 2 csomag vaníliás cukor
- 3 csomag vaníliás puding
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 5 dl. habtejszín
- Habfixáló
- 2 ek. porcukor
Elkészítése:
A vizet a zsírral felforraljuk. Beleöntjük a lisztet, majd a tűzről levéve kettesével jól beledolgozzuk az egész tojásokat.(így készül a képviselő fánk is).
Egy nagyméretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, és a tésztát két adagban belekenjük, majd elő melegített sütőbe tolva aranyszínűre sütjük.
Így hepe-hupás lapot kapunk.
A krémhez a tejet, a pudingokat, vaníliás cukrot és a porcukrot sűrűvé főzzük. Kihűtjük és hozzá keverjük a szobahőmérsékletű margarint
Ezt a krémet felkenjük a lapra. A tejszínt felverjük a fixálóval, porcukorral. Befedjük a másik lappal!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.