1 . Gesztenyés babapiskótás krémes
Hozzávalók:
- 2 csomag gesztenyemassza (50 dkg)
- 25 dkg darált keksz
- rumaroma (ízlés szerint)
- 15 dkg cukor
- 2 ek kakaópor
- tej (nem sok csak amennyit felvesz)
- 9 dl tej
- 3 csomag vaníliás pudingpor
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Gesztenyés mézes
Tészta hozzávalói:
- 10 dkg méz
- 15 dkg cukor
- 6 dkg margarin
- 2 egész tojás
- 40 dkg liszt
- 3 dkg kakaópor
- fél evőkanál szódabikarbóna
- csipet só
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Tiroli gesztenyés szelet
Hozzávalók:
- 8 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 tk rumaroma
- 1 csipet só
- 3 tojás
- 25 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg csokoládé
- 8 dkg finomliszt
- 1 csomag sütőpor
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Karácsonyi gesztenyetorta
Hozzávalók:
- 20 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg liszt
- 1 tk sütőpor
- 7 tojás
- 10 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 tk rumaroma
- 20 dkg gesztenyemassza
- 15 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Diós piskótatekercs gesztenyekrémmel
Hozzávalók:
- 2 dkg liszt
- 6 dkg darált dió
- 4 tojás
- 8 dkg porcukor
- 20 dkg gesztenyemassza
- 0,5 dl rum
- 4 dkg porcukor
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Csokis gesztenyés vaníliás szelet
Hozzávalók:
- 20 dkg jó minőségű étcsokoládé olvasztva
- 20 dkg vaj
- 2 db tojás
- 20 dkg porcukor
- 1 vaníliás cukor
- 20 ml rumaroma
- 10 dkg finomliszt
- 1 teáskanál sütőpor
A recept ide kattintva folytatódik >>>
7. Gesztenyés álomkrémes
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 12 dkg darált keksz
- 2,5 dkg vaj (nem margarin)
- 2-3 evőkanál tej
- 1 cs főzhető vaníliás pudingpor
- 3 dl tej
- 12 dkg vaj
- 10 dkg cukor
A recept ide kattintva folytatódik >>>
8. Gesztenyés aszalt szilvás rolád
Hozzávalók:
- 6 tojás
- 12 dkg cukor
- 12 dkg liszt
- 2 ek kakaópor
- 2 dkg olvasztott margarin
- 25 dkg margarin
- 20 dkg gesztenyepüré
- 20 dkg porcukor
A recept ide kattintva folytatódik >>>
9. Gesztenyés szelet
Hozzávalók:
- 4 tojás
- 4 ek víz
- 1 sütőpor
- 4 ek cukor
- 4 ek liszt
- 1,5 ek kakaópor
- 1 cs vaníliás puding
- 3 dl tej
A recept ide kattintva folytatódik >>>
10. Puncsos gesztenyés párnácska
Hozzávalók:
- 14.5 dkg félzsíros tehéntúró
- 1 dl étolaj
- 1 dl tej
- 5 dkg porcukor
- 1 tasak vanillin cukor
- 30 dkg liszt
- 0,5 tasak sütőpor