Karibi lekvár recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 800 g mangó (előkészítve mérjük le)
- 400 g banán (előkészítve mérjük le)
- 50 g kókuszreszelék
- 10 g citromsav
- 1 tasak befőzőcukor extra 2:1
Elkészítése:
A mangót meghámozzuk, a magot eltávolítjuk, a gyümölcsöt apró kockára vágjuk és pürésítjük. A banánt meghámozzuk, apró kockára vágjuk.
Egy főzőedényben a gyümölcsöket, a kókuszreszeléket, a citromsavat és a befőzőcukrot jól összekeverjük.
Az egészet állandó kevergetés mellett nagy lángon felforraljuk, majd továbbra is keverve 3 percig forrni hagyjuk. Ha szükséges a habot eltávolítjuk a tetejéről és azonnal az előkészített üvegekbe töltjük, jól lezárjuk, majd 5 percre fejjel lefelé állítjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »