1. Alj nélküli túrós recept
Hozzávalók:
- 750 g túró
- 7,5 púpozott evőkanál liszt
- 9 csapott evőkanál cukor
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (szétválasztva)
- 3 csomag vaníliás cukor
- 2 csipet só
- 850 g tejföl
- 2 evőkanál zsír
- 5 evőkanál zsemlemorzsa
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
2. Lusta asszony túrós lepénye recept
Hozzávalók:
- 25 dkg rétesliszt
- 50 dkg tehéntúró
- fél csomag sütőpor
- 10 dkg mazsola (opcionális)
- fél citrom reszelt héja
- 1 csomag vaníliás cukor
- 22 dkg porcukor
- 5+5 dkg vaj
- 2 dl tej
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
3. Rákóczi túrós recept
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 12 dkg puha margarin
- 6 dkg kristálycukor
- 1 dl tejföl
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- csipet só
- késhegynyi szódabikarbóna
- reszelt citromhéj
Töltelékhez:
Tetejére:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15 dkg porcukor
- baracklekvár
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
4. Borzas Kata, a retro csokis túrós-sütemény recept
Hozzávalók:
- 40 dkg finomliszt
- 15 dkg kristálycukor
- 1 cs sütőpor
- 1cs vaníliás cukor
- 3 ek cukrozatlan kakaópor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 kk rum vagy rumaroma
- 25 dkg margarin
Töltelék:
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
5. Túrós-barackos süti recept
Hozzávalók:
- 60 dkg finomliszt
- 20 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 12 g sütőpor
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 evőkanál tejföl (kb)
A lap lekenéséhez:
- 2 evőkanál búzadara
- 1 dl sárgabarack lekvár
A töltelékhez:
A túróréteg tetejére:
- 1 dl sárgabarck lekvár