Tejszínes kivi torta recept

Hozzávalók:
- 8 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 evőkanál kristálycukor
- 8 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 db habetejszín
- 2 csomag habfixáló
- 25 dkg kivi
Elkészítése:
A 8 tojás sárgáját 8 evőkanál kristálycukorral kemény habbár verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk.
Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazunk 8 evőkanál lisztet. A jól eldolgozott masszát csatos tortaformába öntjük és előmelegített sütőbe helyezzük.
A kisült tortát kihűtjük, majd elkészítjük a krémet. A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót és kemény habbá verjük.
A tortát három részre vágjuk. Az első lapot megkenjük a tejszínhabbal, majd apróra vágott kivit teszünk rá.
Erre ráhelyezzük a következő lapot és megismételjük az előző lépést, végül a maradék tejszínhabbal körbe vonjuk a tortát és kiwi szeletekkel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »