Sajtos gombás tejfölös spagetti recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg spagetti tészta
- 1 db gombakonzerv
- 15 dkg sajt
- 10 dkg tömlős krémsajt
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 csapott ek finomliszt
- 1 dl tej
- 3 dl tejföl
- 3 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
Spagetti tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Reszelt sajtot, a tömlős krémsajtot tojások sárgájával, a liszttel és a tejjel sűrűre főzzük.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
Gombaszeleteket olajon megdinszteljük, belepréseljük a fokhagymagerezdeket.
Amikor a gomba készen van, beletesszük a tejfölt és a sajtszószt.
Spagetti tésztával tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.