Rakott tészta recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- milánói alap
- só, bors
- 1 cs spagetti tészta
- 1 nagy doboz tejföl
- sajt,
- vaj/olaj
- 1 nagy dobozos sűrített paradicsom
Elkészítése:
A spagettit megfőzzük és leszűrjük. A ragut elkészítjük: a darált húst olajban megpároljuk, sóval, borssal és a vegetával ízesítjük, majd adunk hozzá paradicsompürét és cukrot, hogy édeskés legyen, végül az alapot is. Mikor minden kész, veszünk egy jénai tálat és rétegezzük. 1 rész tészta, 1 rész ragu, 1 rész tészta. Addig folytatjuk, míg van az alapanyagokból. A végén tejfölt teszünk és szórunk rá sajtot és vajdarabokat. Kb 30 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »