Pupusas recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 30 dkg liszt
- 1 tk sütőpor
- 1 kk só
- 0,5 dl olaj
- 1,5 dl víz
A töltelékhez:
- 12 dkg reszelt sajt
- 12 dkg sonka, apró kockákra vágva
- 3 ek tejföl
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd pihentetjük, amíg a töltelék hozzávalóit összekeverjük.
A tésztát 6 egyenlő részre osztjuk, gombócokat formálunk belőlük, majd kezünkkel kicsit kinyújtjuk őket.
A közepükre halmozunk 2-2 evőkanál tölteléket. A tészta széleit összefogjuk, batyuvá formáljuk, majd kb 12 cm átmérőjű körré lapítjuk.
Forró, száraz serpenyőben (zsiradék nélkül!) kb 3-3 perc alatt oldalanként megsütjük és melegen tálaljuk
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »