Pizzás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g spagetti tészta
- 850 g tejföl
- 1 nagy tubus pizzakrém
- 1 fej vöröshagyma
- só, őrölt bors, kevés oregánó
- 30 dkg gépsonka
- 20 dkg (trappista) reszelt sajt
- 1 kis üveges gomba (aki nem kedveli, helyette tehet 1 doboz konzerv kukoricát)
- étolaj
Elkészítése:
A vöröshagymát kevés olajon apróra vágva üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a gombát a leve nélkül, borsozzuk, sózzuk, oregánót adunk hozzá, majd hozzáöntjük a sonkát, amit előzőleg lereszeltünk.
A tejfölt összekeverjük a pizzakrémmel. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A kifőtt tésztát összekeverjük a tejfölös masszával és a sonkás raguval.
Egy tepsit vagy jénait kivajazunk vagy az aljába sütőpapírt terítünk, beletesszük a tésztát és alsimítjuk, majd rászórjuk a sajtot és 180 fokon az egészet pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »