Pizzás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g spagetti tészta
- 850 g tejföl
- 1 nagy tubus pizzakrém
- 1 fej vöröshagyma
- só, őrölt bors, kevés oregánó
- 30 dkg gépsonka
- 20 dkg (trappista) reszelt sajt
- 1 kis üveges gomba (aki nem kedveli, helyette tehet 1 doboz konzerv kukoricát)
- étolaj
Elkészítése:
A vöröshagymát kevés olajon apróra vágva üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a gombát a leve nélkül, borsozzuk, sózzuk, oregánót adunk hozzá, majd hozzáöntjük a sonkát, amit előzőleg lereszeltünk.
A tejfölt összekeverjük a pizzakrémmel. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A kifőtt tésztát összekeverjük a tejfölös masszával és a sonkás raguval.
Egy tepsit vagy jénait kivajazunk vagy az aljába sütőpapírt terítünk, beletesszük a tésztát és alsimítjuk, majd rászórjuk a sajtot és 180 fokon az egészet pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »