Pizzás tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 500 g spagetti tészta
- 850 g tejföl
- 1 nagy tubus pizzakrém
- 1 fej vöröshagyma
- só, őrölt bors, kevés oregánó
- 30 dkg gépsonka
- 20 dkg (trappista) reszelt sajt
- 1 kis üveges gomba (aki nem kedveli, helyette tehet 1 doboz konzerv kukoricát)
- étolaj
Elkészítése:
A vöröshagymát kevés olajon apróra vágva üvegesre pároljuk, hozzáadjuk a gombát a leve nélkül, borsozzuk, sózzuk, oregánót adunk hozzá, majd hozzáöntjük a sonkát, amit előzőleg lereszeltünk.
A tejfölt összekeverjük a pizzakrémmel. Közben a tésztát sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük.
A kifőtt tésztát összekeverjük a tejfölös masszával és a sonkás raguval.
Egy tepsit vagy jénait kivajazunk vagy az aljába sütőpapírt terítünk, beletesszük a tésztát és alsimítjuk, majd rászórjuk a sajtot és 180 fokon az egészet pirosra sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »