Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás-kolbászos pizza recept

Hagymás-kolbászos pizza
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 kész pizzalap
    • 25 dkg füstölt kolbász
    • 2 dl tejföl
    • 15 dkg reszelt sajt
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
    • 3 lilahagyma
    • 1-2 zöldpaprika
    • bors
    • oregánó

    A mártáshoz:

    • 1 evőkanál reszelt vöröshagyma
    • 1-2 gerezd fokhagyma
    • 1 konzerv paradicsompüré
    • bors
    • majoránna
    • oregánó
    • 1 babérlevél
    • petrezselyemzöld
    • olaj

    Elkészítése:

    A elmelegített olajon világosra pirítjuk a finomra reszelt vöröshagymát, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát. Rátesszük a paradicsompürét, felöntjük 1,5 dl vízzel és addig forraljuk, amíg a felére sűrűsödik. Közben füszerezzük ízlés szerint.

    A füstőlt kolbászról lehúzzuk a bört és ferdén felkarikázzuk.

    A pizzalapokat megkenjük a pizzaszósszal, megrakjuk kolbásszal, lilahagyma karikákkal és zöldpaprika szeletekkel. Sóval, borssal enyhén megszórjuk.

    A tejfölben elkeverjük a reszelt sajtot, a tojássárgákat és a pizza tetejére csorgatjuk.

    Előmelegített sütőben készre sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá