Diétás pizzatészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 200g zabpehely, vagy zabliszt
- 1 tasak instant élesztő (7g)
- só
- 10g olíva olaj
- kb 1 dl víz
Elkészítése:
A zabpelyhet késes aprítóval összeaprítjuk, ha zablisztet használunk, akkor ez értelemszerűen elmarad.
Hozzákeverjük az élesztőt, egy csipet sót, az olajt és összedolgozzuk annyi langyos vízzel, hogy összeálljon a tészta.
Lisztezett felületen kinyújtjuk, majd sütőpapíros tepsibe tesszük és 10 perc alatt elősütjük.
Ekkor kivesszük, rárakjuk a feltétet és negyed óra alatt készre sütjük
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »