link
Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbászos farfalle recept

Kolbászos farfalle
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó


  • Hozzávalók:

    • 150 g kolbász
    • 200 g bacon
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 1 ek csípős paprikakrém
    • 3 ek paprikakrém
    • 1 csapott ek majoranna
    • 2 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
    • 2 ek tejföl
    • 500 g farfalle tészta
    • só ízlés szerint

    Elkészítése:

    A bacont, a hagymát és a kolbászt felkockázzuk.

    A bacont zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a hagymát. Amikor már a hagyma is üvegesre sült, hozzáadjuk a kolbászt és kis ideig összepirítjuk őket.

    Közben a kétféle paprikarémet a tejszínnel, a tejföllel és a majorannával egy tálban összekeverjük.

    A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük.

    A kolbászhoz hozzáöntjük a tejszínes keveréket, majd sűrűre főzzük.

    Az elkészült mártást a kifőtt tésztával összekeverjük és azonnal tálaljuk. A tetejére szórhatunk egy kis reszelt sajtot is!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Szólj hozzá

    Őket is nézd meg!

  • Ajánlott cikkek