Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldséges csirkehúsos alagút recept

Zöldséges csirkehúsos alagút
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg csirkemell filé
    • 1 közepes db brokkoli
    • 30 dkg zöldborsó
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 szelet bacon
    • 10 dkg sajt
    • 2 csapott ek finomliszt
    • 2 gerezd fokhagyma
    • só ízlés szerint
    • 4 ek napraforgó olaj
    • bors ízlés szerint

    Elkészítése:

    Húst felcsíkozzuk, olajon megpirítjuk, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.

    Brokkolit rózsáira szedjük, és a zöldborsóval együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.

    Összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a tojásokat, lisztet, reszelt sajtot, megsült húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, összekeverjük.

    Őzgerinc formát kibéleljük a bacon szalonnával, beletesszük a zöldséges húst, ráhajtjuk a lelógó szalonnát, és készre sütjük.

    Miután megsült és kihűlt, tálcára borítjuk, és felszeleteljük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá