Zöldségágyon sült fűszeres csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4-5 darab csirkecomb
Páchoz:
- 3-4 ek olaj
- 1 csomag fûszerkeverék (pl. indiai)
- ízlés szerint só, bors
Körethez:
- ízlés szerint kelbimbó
- ízlés szerint gomba
- ízlés szerint édesburgonya
- 2 fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 sárgarépa
Elkészítése:
A csirkecombokat jól befűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és néhány órára (egy éjszakára akár) hűtőbe tesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd egx római tál aljára vagy tepsibe helyezzük a zöldségeket, majd rátesszük a húsokat és meglocsoljuk a pác levével.
Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük lefedve.
A sütési idő nagyjából 2 óra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »