Zöldségágyon sült fűszeres csirkecomb recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4-5 darab csirkecomb
Páchoz:
- 3-4 ek olaj
- 1 csomag fûszerkeverék (pl. indiai)
- ízlés szerint só, bors
Körethez:
- ízlés szerint kelbimbó
- ízlés szerint gomba
- ízlés szerint édesburgonya
- 2 fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 sárgarépa
Elkészítése:
A csirkecombokat jól befűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és néhány órára (egy éjszakára akár) hűtőbe tesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd egx római tál aljára vagy tepsibe helyezzük a zöldségeket, majd rátesszük a húsokat és meglocsoljuk a pác levével.
Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük lefedve.
A sütési idő nagyjából 2 óra.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









