Zöldségágyon sült fűszeres csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4-5 darab csirkecomb
Páchoz:
- 3-4 ek olaj
- 1 csomag fûszerkeverék (pl. indiai)
- ízlés szerint só, bors
Körethez:
- ízlés szerint kelbimbó
- ízlés szerint gomba
- ízlés szerint édesburgonya
- 2 fej vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 sárgarépa
Elkészítése:
A csirkecombokat jól befűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és néhány órára (egy éjszakára akár) hűtőbe tesszük.
A zöldségeket megtisztítjuk, majd egx római tál aljára vagy tepsibe helyezzük a zöldségeket, majd rátesszük a húsokat és meglocsoljuk a pác levével.
Előmelegített sütőben 180 fokon sütjük lefedve.
A sütési idő nagyjából 2 óra.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »