Vörösborban sült libacomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 libacomb (adhatunk még hozzá mellet is)
- 3 dl vörösbor
- 1 nagyobb narancs
- 2 nagy ág friss rozmaring
- 1 teáskanál tört szegfűbors
- 1 kávéskanál őrölt szerecsendió
- só, bors
Elkészítése:
A húsokat alaposan megtisztítjuk, majd sózzuk és borsozzuk és tepsibe tesszük. Mellészórjuk a tört szegfűborsot és a tepsibe tesszük a nagyobb darabokra vágott rozmaringot.
A szerecsendiót a húsokra szórjuk, majd rátesszük a felkarikázott narancsot. Ami nem fér rá a húsokra, azt a tepsibe tesszük. Beleöntjük a tepsibe a vörösbort, majd alufóliával lefedjük a tepsit és 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk.
A húsok vastagságától és mennyiségétől függően 2,5-3 órán át sütjük vagy amíg teljesen át nem sül.
Lilakáposztás rizottóval tálalhatjuk.
Nézd meg videón is:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »
Zöldséges és burgonyás köret receptek – finomak, laktatók, változatosak
A főétel csak a fél siker – egy jól eltalált köret viszont az egész fogást
Tovább olvasom »
12 egyszerű és gyors tésztaétel – hétköznap estére is tökéletesek
Legyen szó gyors hétköznapi vacsoráról vagy látványos családi ebédről, egy
Tovább olvasom »