Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
Töltelékhez:
- 3 db zsemle
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 nagyobb fej vöröshagyma lereszelve,
- 4-5 gerezd fokhagyma szintén lereszelve
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt bors ízlés szerint
- 15 dkg reszelt sajt
További hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- magyaros csirkefűszer keverék
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk és összekeverjük a tojással és a töltelék többi hozzávalójával.
A csirkecombokat megmossuk, majd a bőrt meglazítjuk rajta és egy kiskanállal alá nyomkodjuk a tölteléket.
Összevarrjuk, majd jól bedörzsöljük fűszerkeverékkel.
Egy tepsibe 3 ek étolajat eloszlatunk, majd 1-1,5 dl vizet öntünk bele és belerakosgatjuk a combokat. Alufóliával lefedjük, majd 45 perc alatt 230 fokon megsütjük.
Amikor a hús megpuhult (villával ellenőrizhetjük), akkor levesszük a fóliát és a tepsi alján lévő zsiradékkal öntöve szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »