Tejszínes, zöldséges csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 20 dkg csiperke gomba
- 10 dkg mirelit zöldbab
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk házi paprikakrém
- 1 tk házi ételízesítő
- 4 kicsi paradicsom
- 1 paprika szeletelve
- 2 dl főzőtejszín
- 3 evőkanál tejföl
- friss zöldpetrezselyemzöld
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A hagymát apróbbra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt húst, paprikát, paradicsomot, gombát, zöldbabot is és fűszerezzük.
A tejszínbe belekeverjük a tejfölt és a zúzott fokhagymát, ezzel leöntjük a húsos-zöldséges ragut és hagyjuk főni.
Tálalásnál friss, vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »