Tejszínes, zöldséges csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 20 dkg csiperke gomba
- 10 dkg mirelit zöldbab
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 tk házi paprikakrém
- 1 tk házi ételízesítő
- 4 kicsi paradicsom
- 1 paprika szeletelve
- 2 dl főzőtejszín
- 3 evőkanál tejföl
- friss zöldpetrezselyemzöld
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 ek étolaj
Elkészítése:
A hagymát apróbbra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felszeletelt húst, paprikát, paradicsomot, gombát, zöldbabot is és fűszerezzük.
A tejszínbe belekeverjük a tejfölt és a zúzott fokhagymát, ezzel leöntjük a húsos-zöldséges ragut és hagyjuk főni.
Tálalásnál friss, vágott petrezselyemmel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »










