Tejszínben sült zöldborsós, baconos csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 10 dkg bacon
- só, bors
- 4 db csirke comb
- 2 db csirke mell
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 szál újhagyma
- 3 dl húsleves
- 25 dkg zöldborsó
- 3 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A nagyobb darabokra vágott bacont olvasszuk ki egy nagyobb száraz serpenyőben,majd amikor már ropogós, vegyük ki és tegyük félre.
A visszamaradt zsiradékon süssük körbe a sózott, borsozott csirke húsokat. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkarikázott újhagymát, majd a levessel felöntve fedő alatt pároljuk puhára a húst. Mikor már majdnem elkészült, szórjuk bele a zöldborsót, pároljuk tovább.
A végén öntsük fel a tejszínnel, tegyük bele a sült bacont.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel megszórhatjuk, és tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »