Tejszínben sült zöldborsós, baconos csirke recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 dkg bacon
- só, bors
- 4 db csirke comb
- 2 db csirke mell
- 3 gerezd fokhagyma
- 3 szál újhagyma
- 3 dl húsleves
- 25 dkg zöldborsó
- 3 dl főzőtejszín
Elkészítése:
A nagyobb darabokra vágott bacont olvasszuk ki egy nagyobb száraz serpenyőben,majd amikor már ropogós, vegyük ki és tegyük félre.
A visszamaradt zsiradékon süssük körbe a sózott, borsozott csirke húsokat. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a felkarikázott újhagymát, majd a levessel felöntve fedő alatt pároljuk puhára a húst. Mikor már majdnem elkészült, szórjuk bele a zöldborsót, pároljuk tovább.
A végén öntsük fel a tejszínnel, tegyük bele a sült bacont.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, vágott petrezselyemmel megszórhatjuk, és tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.