Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejfölben pácolt, medvehagymás rántott csirkemell recept

Tejfölben pácolt, medvehagymás rántott csirkemell
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg csirkemell filé
    • 2 dl tejföl
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 4 gerezd fokhagyma
    • 1 kk fűszerpaprika
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1 csokor medvehagyma
    • 5 evőkanál finomliszt
    • 5 dl napraforgó olaj

    Elkészítése:

    A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát, aprított medvehagymát és a fűszereket.

    A csirkemellet felszeleteljük, ízlés szerint sózzuk és beleforgatjuk a pácba.

    Lefedjük és több órát, vagy akár egy éjszakát is állni hagyjuk a pácban.

    Másnap a húsokat a pácból kivesszük, lisztbe forgatjuk és felforrósított olajban szép pirosra sütjük mindkét oldalát.

    Tartármártással kínáltam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá