Sült csirkecomb héjában sült újburgonyával recept

Hozzávalók:
- 2 csirkecomb
- 50 dkg újburgonya
- só, bors, csirke fűszer
- olaj
- 1 dl víz
Elkészítése:
A csirkecombot befűszerezzük (só, bors, csirkefűszer), olajjal meglocsoljuk és éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni.
A burgonyát megmossuk, kissé megdörzsöljük, majd kettévágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük és kevéske olajjal elkeverjük.
3-4 burgonyát csomagolunk egy alufóliába.
A burgonyát a csirkecombokkal együtt tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá. 180 fokos, légkeveréses sütőben alufóliával lefedve sütjük kb 50 percig, majd alufólia nélkül úgy, hogy közben megforgatjuk a csirkecombot, kicsomagoljuk a krumplit és hagyjuk, hogy minden szép pirosra süljön.
Friss salátát is kínálhatunk mellé.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »