Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sült csirkecomb héjában sült újburgonyával recept

Sült csirkecomb héjában sült újburgonyával
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 csirkecomb
    • 50 dkg újburgonya
    • só, bors, csirke fűszer
    • olaj
    • 1 dl víz

    Elkészítése:

    A csirkecombot befűszerezzük (só, bors, csirkefűszer), olajjal meglocsoljuk és éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni.

    A burgonyát megmossuk, kissé megdörzsöljük, majd kettévágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük és kevéske olajjal elkeverjük.
    3-4 burgonyát csomagolunk egy alufóliába.

    A burgonyát a csirkecombokkal együtt tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá. 180 fokos, légkeveréses sütőben alufóliával lefedve sütjük kb 50 percig, majd alufólia nélkül úgy, hogy közben megforgatjuk a csirkecombot, kicsomagoljuk a krumplit és hagyjuk, hogy minden szép pirosra süljön.

    Friss salátát is kínálhatunk mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá