Sült csirkecomb héjában sült újburgonyával recept

Hozzávalók:
- 2 csirkecomb
- 50 dkg újburgonya
- só, bors, csirke fűszer
- olaj
- 1 dl víz
Elkészítése:
A csirkecombot befűszerezzük (só, bors, csirkefűszer), olajjal meglocsoljuk és éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni.
A burgonyát megmossuk, kissé megdörzsöljük, majd kettévágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük és kevéske olajjal elkeverjük.
3-4 burgonyát csomagolunk egy alufóliába.
A burgonyát a csirkecombokkal együtt tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá. 180 fokos, légkeveréses sütőben alufóliával lefedve sütjük kb 50 percig, majd alufólia nélkül úgy, hogy közben megforgatjuk a csirkecombot, kicsomagoljuk a krumplit és hagyjuk, hogy minden szép pirosra süljön.
Friss salátát is kínálhatunk mellé.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »