Sült csirkecomb héjában sült újburgonyával

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 2 csirkecomb
  • 50 dkg újburgonya
  • só, bors, csirke fűszer
  • olaj
  • 1 dl víz

Elkészítése:

A csirkecombot befűszerezzük (só, bors, csirkefűszer), olajjal meglocsoljuk és éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni.

A burgonyát megmossuk, kissé megdörzsöljük, majd kettévágjuk. Sóval, borssal fűszerezzük és kevéske olajjal elkeverjük.
3-4 burgonyát csomagolunk egy alufóliába.

A burgonyát a csirkecombokkal együtt tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá. 180 fokos, légkeveréses sütőben alufóliával lefedve sütjük kb 50 percig, majd alufólia nélkül úgy, hogy közben megforgatjuk a csirkecombot, kicsomagoljuk a krumplit és hagyjuk, hogy minden szép pirosra süljön.

Friss salátát is kínálhatunk mellé.