Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 4 szelet füstölt sonka
- 4 szelet sajt
- só
- chili pehely
A panírozáshoz:
- 20 dkg liszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük, óvatosan kicsontozzuk, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.
A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk.
A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot és egy szelet füstölt sonkát.
A hús másik oldalát ráhajtjuk és a combokat a szokásos módon bepanírozzuk.
Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »