Sonkával, sajttal töltött csirkecomb filé recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 4 szelet füstölt sonka
- 4 szelet sajt
- só
- chili pehely
A panírozáshoz:
- 20 dkg liszt
- 3 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük, óvatosan kicsontozzuk, hogy a hús egyben maradjon. A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk.
A combfilét két nejlon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk.
A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot és egy szelet füstölt sonkát.
A hús másik oldalát ráhajtjuk és a combokat a szokásos módon bepanírozzuk.
Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.