Savanyúkáposzta leves recept

Hozzávalók:
- 50 dkg savanyú káposzta
- 60 dkg pulykahús
- 20 dkg zöldborsó
- 25 dkg zöldbab (spárgabab)
- 2 evőkanál finomliszt
- 2 dl tejföl
- 1 csokor kapor
- 2 közepes szál sárgarépa
- 1 közepes szál fehérrépa
- 20 dkg burgonya
- só ízlés szerint
- 2 l víz
- 4 ek napraforgó olaj
Elkészítése:
A felmelegített olajon megdinszteljük a karikára vágott répákat. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, felengedjük fél liter vízzel és félpuhára főzzük.
Hozzáadjuk a megmosott savanyú káposztát, zöldborsót, babot és a kockára vágott burgonyát. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, beleaprítjuk a kaprot és felengedjük a maradék vízzel.
Miután minden puhára főtt, besűrűsítjük a liszttel kikevert tejföllel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »