Sajttal, gombával töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg gomba
- 8 szelet lapka sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg vaj
- só
- őrölt fehér bors
A panírozáshoz:
- finom liszt
- tojás
- zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkemelleket kinyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
A vöröshagymát apróra vágjuk. A gombát felszeleteljük.
A vajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a gombát, sózzuk, borsozzuk és addig pároljuk míg a levét elfövi. A csirkemellekre teszünk 2-2 szelet lapka sajtot, majd a gombás ragut.
A húst összehajtjuk, bepanírozzuk és bő olajban közepes lángon kisütjük. Gombás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

