Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombával töltött csirkemell recept

Gombával töltött csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8 szelet filézett csirkemell
    • kb 30 dkg gomba
    • 1 fej vöröshagyma
    • bors

    A panírozáshoz:

    • rizsliszt
    • GM morzsa
    • kb 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    A körethez:

    • rizs
    • 1 kis doboz mexikói mix

    Elkészítése:

    Először a gomba tölteléket készítjük el: a megmosott felszelt gombát, a felaprított hagymával, kevés kókuszzsír hozzáadásával összepároljuk, sóval, borssal ízesítjük, 1 teáskanálnyi rizsliszttel megszórjuk és összeforraljuk, besűrítjük.

    A csirkemelleket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, majd a gomba töltelékkel megtöltjük (erre kétféle módot is választhatunk: egy egész szelet húst kiterítünk, ráhalmozzuk a tölteléket és egy másik szelet hússal fedjük be, vagy egy szelet húsnak csak a felére terítünk tölteléket, a másik felét ráhajtjuk) végül óvatosan lisztbe, felvert tojásba, és GM zsemlemorzsába mártjuk, és forró zsiradékban kisütjük.

    A párolt rizshez hozzáadtam 1 kis doboz mexikói mixet, és ezzel kínáltam.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá