Hozzávalók:
A panírozáshoz:
A körethez:
Elkészítése:
Először a gomba tölteléket készítjük el: a megmosott felszelt gombát, a felaprított hagymával, kevés kókuszzsír hozzáadásával összepároljuk, sóval, borssal ízesítjük, 1 teáskanálnyi rizsliszttel megszórjuk és összeforraljuk, besűrítjük.
A csirkemelleket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, majd a gomba töltelékkel megtöltjük (erre kétféle módot is választhatunk: egy egész szelet húst kiterítünk, ráhalmozzuk a tölteléket és egy másik szelet hússal fedjük be, vagy egy szelet húsnak csak a felére terítünk tölteléket, a másik felét ráhajtjuk) végül óvatosan lisztbe, felvert tojásba, és GM zsemlemorzsába mártjuk, és forró zsiradékban kisütjük.
A párolt rizshez hozzáadtam 1 kis doboz mexikói mixet, és ezzel kínáltam.