Sajttal, baconnal, lila hagymával töltött csirkecomb filé recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 4 szelet trappista sajt
- 4 szelet bacon
- 2 fej lila hagyma
- só
- 20 dkg finomliszt
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon.
A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk.
A húst sózzuk. A lila hagymát szeletekre vágjuk.
A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, két fél szelet bacont és 3-4 karika lila hagymát.
A hús másik oldalát ráhajtjuk majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »