Sajttal, baconnal, lila hagymával töltött csirkecomb filé

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Sajttal, baconnal, lila hagymával töltött csirkecomb filé

Hozzávalók:

  • 4 db csirkecomb
  • 4 szelet trappista sajt
  • 4 szelet bacon
  • 2 fej lila hagyma
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 db tojás
  • 30 dkg zsemlemorzsa
  • étolaj

Elkészítése:

A csirkecombokat lebőrözzük. Óvatosan kivesszük a csontot, hogy a hús egyben maradjon.

A vastagabb húsrészt késsel szétnyitjuk. A combfilét két nylon zacskó között óvatosan kiklopfoljuk.

A húst sózzuk. A lila hagymát szeletekre vágjuk.

A hús egyik oldalára rakunk egy szelet sajtot, két fél szelet bacont és 3-4 karika lila hagymát.

A hús másik oldalát ráhajtjuk majd a combokat a szokásos módon bepanírozzuk. Olajban közepes lángon kisütjük.

Jó étvágyat kívánok hozzá!