Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtszószban sült csirke recept

Sajtszószban sült csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6 csirkecomb
    • 1 csirkemell
    • 500 ml főzőtejszín
    • ízlés szerint tejfölös-sajtos csirke alap (1 zacskó )
    • 1 kisebb cukkini
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 szál sárgarépa
    • 2 gerezd fokhagyma
    • ízlés szerint só
    • ízlés szerint bors
    • ízlés szerint reszelt sajt

    Elkészítése:

    A csirkecombokat megmossuk, fűszerezzük és tepsibe helyezzük. Rákarikázzuk a cukkinit, hagymát, fokhagymát és a répát.

    A csirke alapot összekeverjük a tejszínnel. Ízlés szerint adhatunk hozzá reszelt sajtot is. Az egészet a tepsibe öntjük.

    Lefedve 180 fokon készre sütjük kb 1 óra alatt. A végén vegyük le a fóliát és pirítsuk meg a tetejét. Itt is mehet még rá reszelt sajt.

    Burgonyapürével tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá