Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pácolt csirkemáj recept

Pácolt csirkemáj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg csirkemáj
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • bors
    • bacon (kb 10 dkg)
    • olaj

    Elkészítése:

    Megtisztítom és felszeletelem a csirkemájat, majd kiterítem egy tányérra és alaposan megsózom. 20 percre beteszem a hűtőbe.

    Addig csíkokra vágom a hagymát és a bacont is felszeletelem.

    Forró olajon megpirítom a hagymát és a szalonnát (tapasztalatom szerint a szalonna zsírja nem elegendő a hagyma megpirításához, ezért használok hozzá olajat is).

    A pácolt májat kisütöm a hagymaágyon, majd mikor már nem enged levet a szurkálásnál, elkészült az étel.

    Tipp:

    Rizzsel vagy tarhonyával tálalva a legfinomabb.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá