Pácolt csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- só
- bors
- bacon (kb 10 dkg)
- olaj
Elkészítése:
Megtisztítom és felszeletelem a csirkemájat, majd kiterítem egy tányérra és alaposan megsózom. 20 percre beteszem a hűtőbe.
Addig csíkokra vágom a hagymát és a bacont is felszeletelem.
Forró olajon megpirítom a hagymát és a szalonnát (tapasztalatom szerint a szalonna zsírja nem elegendő a hagyma megpirításához, ezért használok hozzá olajat is).
A pácolt májat kisütöm a hagymaágyon, majd mikor már nem enged levet a szurkálásnál, elkészült az étel.
Tipp:
Rizzsel vagy tarhonyával tálalva a legfinomabb.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »