Mexikói pulykacomb recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2-3 pulykacomb
- mexikói fűszerkeverék
- só, bors
- 1 nagy fejvöröshagyma
- ízlés szerint fokhagyma
- 2 paradicsom
- 1 paprika
- étolaj vagy zsír a sütéshez
Elkészítése:
A húst alaposan fűszerezzük be, tegyük a kizsírozott vagy olajozott tepsibe, rakjuk rá a felszeletelt hagymát, paprikát, paradicsomot, fokhagymát, fedjük be alufóliával és süssük kb. 1-1,5 órán át.
Időnként locsoljuk meg a saját levével.
Ha megpuhult, fólia nélkül süssük tovább, amíg szép, piros színt kap a bőre is.
Köretnek most bulgurt készítettem, melyet a hússal sült zöldségekkel ízesítettem.
A salátát pedig a citromlé, kapor, szezámmag, só és olívaolaj keverékével öntöttem nyakon.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.