Mexikói pulykacomb recept
Hozzávalók:
- 2-3 pulykacomb
- mexikói fűszerkeverék
- só, bors
- 1 nagy fejvöröshagyma
- ízlés szerint fokhagyma
- 2 paradicsom
- 1 paprika
- étolaj vagy zsír a sütéshez
Elkészítése:
A húst alaposan fűszerezzük be, tegyük a kizsírozott vagy olajozott tepsibe, rakjuk rá a felszeletelt hagymát, paprikát, paradicsomot, fokhagymát, fedjük be alufóliával és süssük kb. 1-1,5 órán át.
Időnként locsoljuk meg a saját levével.
Ha megpuhult, fólia nélkül süssük tovább, amíg szép, piros színt kap a bőre is.
Köretnek most bulgurt készítettem, melyet a hússal sült zöldségekkel ízesítettem.
A salátát pedig a citromlé, kapor, szezámmag, só és olívaolaj keverékével öntöttem nyakon.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »