Mexikói pulykacomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2-3 pulykacomb
- mexikói fűszerkeverék
- só, bors
- 1 nagy fejvöröshagyma
- ízlés szerint fokhagyma
- 2 paradicsom
- 1 paprika
- étolaj vagy zsír a sütéshez
Elkészítése:
A húst alaposan fűszerezzük be, tegyük a kizsírozott vagy olajozott tepsibe, rakjuk rá a felszeletelt hagymát, paprikát, paradicsomot, fokhagymát, fedjük be alufóliával és süssük kb. 1-1,5 órán át.
Időnként locsoljuk meg a saját levével.
Ha megpuhult, fólia nélkül süssük tovább, amíg szép, piros színt kap a bőre is.
Köretnek most bulgurt készítettem, melyet a hússal sült zöldségekkel ízesítettem.
A salátát pedig a citromlé, kapor, szezámmag, só és olívaolaj keverékével öntöttem nyakon.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »