Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Lecsós máj gyorsan, serpenyőben recept

Lecsós máj gyorsan, serpenyőben
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg csirkemáj
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 5 lecsópaprika
    • 5 nagyobb paradicsom
    • frissen őrölt bors

    Elkészítése:

    A hagymát félkarikákra, a paprikát karikákra, a paradicsomot negyedre, vagy még apróbbra vágjuk.

    A műveletet most is, mint majd minden esetben, a hagyma párolásával kezdjük. Ha már üveges, akkor megsózzuk, majd jöhet bele a paradicsom, és a paprika. Ha szeretnénk, hogy a paprika kissé roppanós maradjon, várjunk vele kicsit.

    Megborsozzuk, majd a máj is hozzákerülhet. A májnak nagyon rövid az elkészítési ideje, így pár perc alatt kész az étel.

    Egy májdarabot szétvágunk, könnyedén meggyőződhetünk róla, hogy átsült.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá