Lecsós máj gyorsan, serpenyőben recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemáj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 5 lecsópaprika
- 5 nagyobb paradicsom
- só
- frissen őrölt bors
Elkészítése:
A hagymát félkarikákra, a paprikát karikákra, a paradicsomot negyedre, vagy még apróbbra vágjuk.
A műveletet most is, mint majd minden esetben, a hagyma párolásával kezdjük. Ha már üveges, akkor megsózzuk, majd jöhet bele a paradicsom, és a paprika. Ha szeretnénk, hogy a paprika kissé roppanós maradjon, várjunk vele kicsit.
Megborsozzuk, majd a máj is hozzákerülhet. A májnak nagyon rövid az elkészítési ideje, így pár perc alatt kész az étel.
Egy májdarabot szétvágunk, könnyedén meggyőződhetünk róla, hogy átsült.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

