Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Ketchupos-barbecue-s csirkecomb recept

Ketchupos-barbecue-s csirkecomb
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 3-3 darab alsó és felső csirkecomb
    • csirke fűszersó
    • olaj
    • bors
    • 4 evőkanál barbecue-szósz
    • 3 evőkanál ketchup

    Körethez:

    • 1 kg burgonya
    • 5-6 paradicsom
    • 1 zöld hegyeserős paprika
    • 3-4 fej vöröshagyma

    Elkészítése:

    A csirkecombokat megtisztítjuk, majd jól bekenjük az előzőleg összekevert szósszal. A szószhoz a barbecue-t, ketchupot és a fűszerkeveréket jól elkeverjük és még megsózzuk.

    1-2 órát pihentetjük a hűtőben.

    A krumplit megpuculjuk. A tepsit kiolajozzuk, ráhelyezzük a hasábokra vágott burgonyát. Ételízesítővel, borssal meghintjük és jól összeforgatjuk. Ráhelyezzük a karikákra vágott vöröshagymát.

    Ráhelyezzük a csirkecombokat és kevés olajat locsolunk rá. Lefedjük alufóliával.

    Előmelegített sütőben kb 1 órán át sütjük.
    Ezután levesszük a fóliát és tovább pirítjuk. Ekkor tesszük hozzá a felvágott paradicsomot és a paprikát is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá