Kárpáti borzaska recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- 40 dkg burgonya
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek liszt
- 1 ek aprított petrezselyemzöld
A sütéshez:
- 6 dl étolaj
A tálaláshoz:
- 2 dl tejföl
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
A meghámozott burgonyát reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet, tojásokat és kb 2 evőkanál lisztet, majd az egészet összekeverjük.
A húst beleforgatjuk a burgonyás masszába és felhevített étolajban lassú tűznél kisütjük.
Tálaláskor tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.