Kárpáti borzaska recept

Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- 40 dkg burgonya
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek liszt
- 1 ek aprított petrezselyemzöld
A sütéshez:
- 6 dl étolaj
A tálaláshoz:
- 2 dl tejföl
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
A meghámozott burgonyát reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet, tojásokat és kb 2 evőkanál lisztet, majd az egészet összekeverjük.
A húst beleforgatjuk a burgonyás masszába és felhevített étolajban lassú tűznél kisütjük.
Tálaláskor tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »