Kárpáti borzaska recept

Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- 40 dkg burgonya
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek liszt
- 1 ek aprított petrezselyemzöld
A sütéshez:
- 6 dl étolaj
A tálaláshoz:
- 2 dl tejföl
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
A meghámozott burgonyát reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet, tojásokat és kb 2 evőkanál lisztet, majd az egészet összekeverjük.
A húst beleforgatjuk a burgonyás masszába és felhevített étolajban lassú tűznél kisütjük.
Tálaláskor tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »