Kárpáti borzaska recept
Hozzávalók:
- 6 szelet csirkemell
- 40 dkg burgonya
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 ek liszt
- 1 ek aprított petrezselyemzöld
A sütéshez:
- 6 dl étolaj
A tálaláshoz:
- 2 dl tejföl
- 15 dkg reszelt sajt
Elkészítése:
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és borsozzuk.
A meghámozott burgonyát reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a vágott petrezselyemzöldet, tojásokat és kb 2 evőkanál lisztet, majd az egészet összekeverjük.
A húst beleforgatjuk a burgonyás masszába és felhevített étolajban lassú tűznél kisütjük.
Tálaláskor tejföllel megkenjük és sajttal megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »









