Kakas pörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 házi kakas kb 3 kg-os
- zsír
- 2 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítése:
A zsírt felolvasztjuk, a hagymát apróra vagdaljuk, majd üvegesre pároljuk a zsírban.
Beletesszük a fűszereket, a fokhagymát. Pici vízzel felöntjük és egyet forralunk rajta, majd beletesszük a kakas húsokat, amit feldaraboltunk,és felöntjük annyi vízzel, ami ellepi.
Néha megrázogatjuk. A hús puhulásáig főzzük,s ennyi idő alatt a levét is elfövi,igazi szaftossá válik.
Nokedlit adunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »