Kakas pörkölt recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 házi kakas kb 3 kg-os
- zsír
- 2 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- pirospaprika
Elkészítése:
A zsírt felolvasztjuk, a hagymát apróra vagdaljuk, majd üvegesre pároljuk a zsírban.
Beletesszük a fűszereket, a fokhagymát. Pici vízzel felöntjük és egyet forralunk rajta, majd beletesszük a kakas húsokat, amit feldaraboltunk, és felöntjük annyi vízzel, ami ellepi.
Néha megrázogatjuk. A hús puhulásáig főzzük, ennyi idő alatt a levét is elfövi, igazi szaftossá válik.
Nokedlit adunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »