Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hóstyai csirke recept

Hóstyai csirke
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg csirkemell
    • 3 ek olaj
    • 5 dl húsleves
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 20 dkg gomba
    • 1 kis doboz konzerv kukorica
    • 2 sárga paprika
    • 2 paradicsom
    • 15 dkg ecetes uborka
    • bors
    • 1 evőkanál liszt

    Elkészítése:

    A csirkemellfilét kis szeletekre vágom, olajon hirtelen átsütöm mind két oldalát, ráöntök 3 dl húslevest, és puhára párolom fedő alatt.

    Kevés zsiradékon üvegesre dinsztelem az apróra vágott hagymát és a felszelt gombát.

    Saját levében puhára párolom, majd hozzáadom a kukoricát, a kis darabokra vágott paprikát ,paradicsom szeleteket és a szeletelt savanyú uborkát

    Megsózom, megborsozom, és rászórom a lisztet. 1-2 percig pirítom, majd felengedem a maradék húslével, állandó keverés mellett felforralom. Hozzá teszem a húsokat, és már kész is.

    Rizzsel tálaltam.

    Nagyon finom,gyors étel.

    Az eredeti recept szerint karajból készült,de én most csirkéből készítettem. Előbb készen lett ebben a hőségben.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá