Házi májkrém recept

Hozzávalók:
- 500 g csirkemáj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma vagy fokhagymagranulátum
- füstöl szalonna ízlés szerint
- só, bors szintén ízlés szerint
- 1 ek olaj vagy zsír
- 1-2 ek tejföl
Elkészítése:
A felaprított hagymát, kockázott füstölt szalonnát és a zúzott fokhagymát az olajon alaposan megpirítjuk, majd ehhez hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott májat.
A hagymás májas egyveleget alaposan összesütjük és a végén sózzuk, borsozzuk. Amikor kihűlt egy késes aprítóban egy evőkanál tejföllel krémesre turmixoljuk.
Ízlés szerint kenyérre kenve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »