Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hagymás, sajtos csirkecombok recept

Hagymás, sajtos csirkecombok
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 5 db alsó comb
    • 5 db felső comb
    • 7 szem közepes burgonya
    • 1 nagyobb vöröshagyma
    • 1 nagyobb lila hagyma
    • 2 tasak szárnyas fűszersó
    • Ízlés szerint reszelt sajt
    • Olaj

    Elkészítése:

    A combokat megmosom, megtisztítom. A burgonyát szép egyforma karikára szeletelem.

    A tepsibe olajat öntök, persze nem túl sokat. Beleteszem a karikára szeletelt burgonyát, és egy kicsit megsózom.

    A burgonyaágyra ráteszem a csirkecombokat, és a fűszersóval mindkét felét befűszerezem.

    Félbevágom a hagymákat, majd szeletekre vágom, és kézzel szétmorzsolva rászórom a csirkecombok tetejére.

    Előmelegített sütőbe, fólia alatt puhára párolom, majd a fóliát levéve addig sütöm, hogy a bőre szépen ropogósra piruljon.

    Mikor már majdnem kész van, ráreszelem a sajtot a tetejére, és addig sütöm még, hogy a sajt szépen ráolvadjon a csirkékre.

    Csemege uborkával tálalom.

    Sütési idő 1 óra,180-200 fokú előmelegített sütőbe.

    Jó étvágyat!

    Sztori: Egy nagyon egyszerű, olcsó étel, ami különösen nagy szakács technikát nem igényel, hamar elkészíthető, és nagyon finom!

    A hagymás, sajtos csirkecombok kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 122 kcal
    Fehérje: 14 g
    Szénhidrát: 7 g
    Zsír: 4 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá