Hagymás, gombás tejfölös csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 40 dkg csíkozott csirkemell filé (vagy másmilyen hús)
- 4-5 fej vöröshagyma
- 6-7 gerezd fokhagyma
- só, bors ízlés szerint
- egy kis üveg szeletelt gomba
- a sűrítéshez 1 ek finomliszt
- kb 3 dl tejföl
Elkészítése:
A hagymákat tisztítás után felkarikázzuk és egy serpenyőbe tesszük, majd hozzáadjuk a csirkemell filét és sózzuk, borsozzuk, majd kevés vízzel felöntve, lassan puhára pároljuk. Az elfőtt vizet pótoljuk!
Ha megpuhult a hús, hozzáadjuk a leszűrt gombát is és pár percig együtt főzzük.
Végül a lisztet kevés vízzel csomómentesre keverjük, hozzáadjuk a tejfölt és a húsra öntjük.
Összeforraljuk és tetszés szerinti körettel tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »