Gombával, májjal töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 jó nagy csirkecomb
- 4 zsemle
- 10 dkg gomba
- 10 dkg csirkemáj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kis fej vöröshagyma
- só
- bors
- majoránna
- petrezselyem
- ételízesítő
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat tisztítás után besózzuk, kicsit állni hagyjuk, bőrüket óvatosan fellazítjuk.
A gombát, májat, vöröshagymát megpucoljuk és apró kockákra vágjuk. A zsemléket beáztatjuk, a petrezselymet finomra aprítjuk. 2-3 evőkanál olajon a hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, amíg a leve elfő. Beletesszük a májat, majd a máj fehéredéséig pirítjuk (kb 2-3 perc). Rászórjuk a fűszereket, petrezselymet, jól átkeverjük, majd a kinyomkodott zsemlékkel és a tojással jól összedolgozzuk.
Megtöltjük a combokat, majd alufóliával fedett tepsiben kb 180 fokos sütőben 1,5 órát sütjük. Levesszük az alufóliát róla és néha meglocsolva szép pirosra pirítjuk.
Tipp:
Párolt káposztával az igazi.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »