Fűszervajas göngyölt pulykamell recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet pulykamell
- 12 dkg sonka
- 12 dkg csemegekukorica
- 15 dkg reszelt sajt
- 15 dkg teavaj
- 1 kisebb kápiapaprika
- 1 kis csokor petrezselyemzöld
- fűszerek: só, őrölt fehér bors, őrölt szerecsendió, majoránna
- panírozáshoz: liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, zsemlemorzsa
Elkészítése:
A pulykamell szeleteket sóval és borssal fűszereztem, majd elkészítettem a fűszervajat.
A petrezselymet a sonkát és a paprikát apró kockákra felvágtam, majd ezeket a vajhoz adtam, majd beletettem a csemegekukoricát és a sajtot is hozzáreszeltem. Egy kanál segítségével jól összedolgoztam.
A húsra helyeztem a fűszervaj keveréket és felgöngyöltem, ezután jött a panírozás a szoksásos módon.
Középmeleg zsíradékban sütöttem ki.
Petrezselymes sült burgonyával tálaltam.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »