Fűszervajas göngyölt pulykamell recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet pulykamell
- 12 dkg sonka
- 12 dkg csemegekukorica
- 15 dkg reszelt sajt
- 15 dkg teavaj
- 1 kisebb kápiapaprika
- 1 kis csokor petrezselyemzöld
- fűszerek: só, őrölt fehér bors, őrölt szerecsendió, majoránna
- panírozáshoz: liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, zsemlemorzsa
Elkészítése:
A pulykamell szeleteket sóval és borssal fűszereztem, majd elkészítettem a fűszervajat.
A petrezselymet a sonkát és a paprikát apró kockákra felvágtam, majd ezeket a vajhoz adtam, majd beletettem a csemegekukoricát és a sajtot is hozzáreszeltem. Egy kanál segítségével jól összedolgoztam.
A húsra helyeztem a fűszervaj keveréket és felgöngyöltem, ezután jött a panírozás a szoksásos módon.
Középmeleg zsíradékban sütöttem ki.
Petrezselymes sült burgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »