Fűszervajas göngyölt pulykamell recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet pulykamell
- 12 dkg sonka
- 12 dkg csemegekukorica
- 15 dkg reszelt sajt
- 15 dkg teavaj
- 1 kisebb kápiapaprika
- 1 kis csokor petrezselyemzöld
- fűszerek: só, őrölt fehér bors, őrölt szerecsendió, majoránna
- panírozáshoz: liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, zsemlemorzsa
Elkészítése:
A pulykamell szeleteket sóval és borssal fűszereztem, majd elkészítettem a fűszervajat.
A petrezselymet a sonkát és a paprikát apró kockákra felvágtam, majd ezeket a vajhoz adtam, majd beletettem a csemegekukoricát és a sajtot is hozzáreszeltem. Egy kanál segítségével jól összedolgoztam.
A húsra helyeztem a fűszervaj keveréket és felgöngyöltem, ezután jött a panírozás a szoksásos módon.
Középmeleg zsíradékban sütöttem ki.
Petrezselymes sült burgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »