Fűszervajas göngyölt pulykamell recept
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet pulykamell
- 12 dkg sonka
- 12 dkg csemegekukorica
- 15 dkg reszelt sajt
- 15 dkg teavaj
- 1 kisebb kápiapaprika
- 1 kis csokor petrezselyemzöld
- fűszerek: só, őrölt fehér bors, őrölt szerecsendió, majoránna
- panírozáshoz: liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, zsemlemorzsa
Elkészítése:
A pulykamell szeleteket sóval és borssal fűszereztem, majd elkészítettem a fűszervajat.
A petrezselymet a sonkát és a paprikát apró kockákra felvágtam, majd ezeket a vajhoz adtam, majd beletettem a csemegekukoricát és a sajtot is hozzáreszeltem. Egy kanál segítségével jól összedolgoztam.
A húsra helyeztem a fűszervaj keveréket és felgöngyöltem, ezután jött a panírozás a szoksásos módon.
Középmeleg zsíradékban sütöttem ki.
Petrezselymes sült burgonyával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »









