Fűszeres, sült csirkecomb filé recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkecomb filé
- csirke vagy szárnyas fűszersó
- 1,5 dl étolaj
- 1 dl víz
- 2 kg burgonya
- víz
- 10 dkg teavaj
- kb 2 dl tej
- savanyúság
Elkészítése:
A csirkecomb filéket olajozott tepsibe helyezzük és ízlés szerint fűszersóval ízesítjük.
A tepsibe öntünk kb 1 dl vizet és lefóliázzuk. Erősen közepes lángon sütjük/pároljuk a csirkét. Ezután levesszük a fóliát és további 20 percen enyhén takarék lángon sütjük. A csirke így omlós lesz.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
A csirkét a burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »