Fűszeres csirkecombok velesült zöldségekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- só, bors
- rozmaring
- majoránna
- zöldségek ízlés szerint (gomba, karfiol, brokkoli, sárga- és fehérrépa stb.)
Elkészítése:
A combokat az elkészítés előtt egy jó órával szoktam befűszerezni. Ahhoz hogy a fűszerek jól átjárják a húst, jól bemasszírozom.
A zöldségeket előkészítem, nagyobb darabokba vágom és a tepsibe helyezem, amit előtte egy kevés olíva olajjal meglocsoltam. A zöldségekre is kerül a fűszerekből. Most már mehetnek rá a húsok is.
A sütőt előmelegítem, a húsokat szintén meglocsolom kevés zsiradékkal majd az edényt lefedve a sütőbe tolom.
A combokat időnként megforgatom, ha pedig a zöldség kellőképpen megfőtt (de nem túl puhára) kiszedem a tepsiből. A húsnak amúgy is több idő kell.
Nagyjából 1 másfél óra alatt készül el. És már tálalható is.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »