Fűszeres csirkecombok velesült zöldségekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- só, bors
- rozmaring
- majoránna
- zöldségek ízlés szerint (gomba, karfiol, brokkoli, sárga- és fehérrépa stb.)
Elkészítése:
A combokat az elkészítés előtt egy jó órával szoktam befűszerezni. Ahhoz hogy a fűszerek jól átjárják a húst, jól bemasszírozom.
A zöldségeket előkészítem, nagyobb darabokba vágom és a tepsibe helyezem, amit előtte egy kevés olíva olajjal meglocsoltam. A zöldségekre is kerül a fűszerekből. Most már mehetnek rá a húsok is.
A sütőt előmelegítem, a húsokat szintén meglocsolom kevés zsiradékkal majd az edényt lefedve a sütőbe tolom.
A combokat időnként megforgatom, ha pedig a zöldség kellőképpen megfőtt (de nem túl puhára) kiszedem a tepsiből. A húsnak amúgy is több idő kell.
Nagyjából 1 másfél óra alatt készül el. És már tálalható is.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »