Füstölt tarjával töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 5 csirke felsőcomb
- só, bors, szárnyas fűszerkeverék
Töltelék:
- 1 fej lilahagyma apróra vágva
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS kockára vágva vagy lereszelve
- 30 dkg főtt, füstölt tarja apróra vágva
- 1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva
- 2 zsemle tejben áztatva, majd kinyomkodva
- só, őrölt bors. ízlés szerint
Elkészítése:
A töltelék hozzávalóit jól összedolgozzuk.
A húsokon a bőrt fellazítjuk és alátöltjük a tölteléket. Ezután a hús minden oldalát sóval, őrölt borssal és szárnyas fűszerkeverékkel meghintjük.
A combokat tepsibe tesszük, kevés olajjal meglocsoljuk és előmelegített sütőbe tolva szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »