Fokhagymás bundában sült csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 közepes csirkemell
- 1 kis pohár tejföl (150 g)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors, delikát
- fokhagymakrém (vagy friss zúzott fokhagyma)
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tojással, ízlés szerint adunk hozzá fűszereket és fokhagymakrémet vagy zúzott fokhagymát, 1-2 evőkanál lisztet és tészta állagúvá keverjük (ne legyen túl folyós, kicsit sűrűbb legyen, mint a palacsintatészta).
A csirkemellet felszeleteljük beleforgatjuk a tésztába, majd forró olajban készre sütjük.
Ízlés szerint krumplival, rizzsel és önmagában is fogyasztható.
Tipp:
Én brokkolival szoktam tálalni, a csirkemell tetejére pedig egy kis tejfölt összekeverek fokhagymakrémmel, sóval, borssal a tetejére csorgatom és így tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »