Fokhagymás bundában sült csirkemell recept

Hozzávalók:
- 2 közepes csirkemell
- 1 kis pohár tejföl (150 g)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só, bors, delikát
- fokhagymakrém (vagy friss zúzott fokhagyma)
- liszt
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
Egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tojással, ízlés szerint adunk hozzá fűszereket és fokhagymakrémet vagy zúzott fokhagymát, 1-2 evőkanál lisztet és tészta állagúvá keverjük (ne legyen túl folyós, kicsit sűrűbb legyen, mint a palacsintatészta).
A csirkemellet felszeleteljük beleforgatjuk a tésztába, majd forró olajban készre sütjük.
Ízlés szerint krumplival, rizzsel és önmagában is fogyasztható.
Tipp:
Én brokkolival szoktam tálalni, a csirkemell tetejére pedig egy kis tejfölt összekeverek fokhagymakrémmel, sóval, borssal a tetejére csorgatom és így tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »